Stem op Agnes Aandeelinelkaar fonds

Het project Een duurzamer Huize Agnes is geselecteerd door het Aandeel in elkaar fonds. Als u lid bent van Rabobank Utrecht, mag u op ons stemmen. Met uw stem helpt u de vrouwen en kinderen van Huize Agnes aan een warm, veilig en gezond thuis.

Zonnepanelen

Ons Aandeel in elkaar project is onderdeel van een groter project waarin we door verduurzaming van onze huizen minder geld aan energie hoeven te besteden en meer geld voor ons hoofddoel kunnen inzetten: vrouwen en kinderen zonder papieren een veilige en gezonde leefomgeving bieden waar ze zich kunnen bezinnen op hun toekomst.

Voor ons huis in het centrum van Utrecht vragen we het fonds zonnepanelen en een zonneboiler. De energierekening zal daardoor jaarlijks ca. €800,-lager zijn. Daarvoor kunnen we jaarlijks twee maanden lang één vrouw of twee kinderen extra opvangen en begeleiden naar een betere toekomst.

 

Stemmen

Stemmen is alleen mogelijk als u lid bent van de Rabobank. Bent u nog geen lid maar heeft u wel een rekening bij de Rabobank dan kunt u gratis lid worden via de link www.aandeelinelkaarfonds.nl/lid-worden/. U krijgt binnen 24 uur een code toegestuurd waarmee u kunt stemmen op aandeelinelkaarfonds.nl

Download hier een pdf met uitleg over het project: Een duurzamer Huize Agnes>>

Tags: stemmen, aandeelinelkaar, rabobank
Datum: 31-08-2015