Wijn drinken voor Huize Agnes

Ladies Circle WijnactieHeerlijke wijn drinken en daarmee tegelijkertijd vrouwen en kinderen helpen! Dat is het idee van de wijnactie van de Ladies Circle. Alle opbrengsten van deze actie komen ten goede aan Huize Agnes. 

Via de wijn-web-winkel kun je heel eenvoudig een keuze maken en direct de wijn bestellen. Maak je eigen account aan, activeer deze via je mailadres, kies de wijnen uit en betaal meteen gemakkelijk met Ideal. De wijn wordt bij je thuis bezorgd.

Ladies’ Circle Utrechtse Heuvelrug

Ladies Circle Utrechtse Heuvelrug is onderdeel van Ladies’ Circle Nederland, dit is een serviceclub voor vrouwen met als motto service en vriendschap. Door heel Nederland zijn meer dan 60 Circles gevestigd. Elk jaar zetten zij zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar hebben ze  gekozen voor Huize Agnes.

Wijnen

In samenwerking met Vleck wijnen hebben zij  een aantal heerlijke wijnen geselecteerd. Vleck wijnen werkt veel met 'vin naturel'. Vin naturel staat voor zo weinig mogelijk ingrijpen in de natuurlijke processen. Een natuurlijk evenwicht in de wijngaard geeft druiven die zó gezond zijn dat het toevoegen van zwavel niet nodig is. In de webwinkel vind je een selectie van een aantal heerlijke wijnen, bij elke wijn staat een uitgebreide beschrijving. Succes met de keuze!

>Wijn kopen via de website: wijnvoorhetgoededoel.nl

Tags: actie, goede doel
Datum: 01-12-2015